02/03/2021 02/03/2021 Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γιάννης Οικονόμου, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος το απόγευμα της Τρίτης.  «Υποβάλλομαι τακτικά σε μοριακό έλεγχο #Covid19 και πριν λίγο ενημερώθηκα, ότι είμαι θετικός. Βρίσκομαι ήδη σε καραντίνα και έως τώρα δεν έχω συμπτώματα. Ενημέρωσα άμεσα τις επαφές μου και ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες των...
02 Μαρτίου, 2021 - 22:39
Τελευταία ενημέρωση: 02/03/2021 - 22:53

Θετικός στον κορωνοϊό ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης

Διαδώστε:
Θετικός στον κορωνοϊό ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γιάννης Οικονόμου, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος το απόγευμα της Τρίτης. 

«Υποβάλλομαι τακτικά σε μοριακό έλεγχο #Covid19 και πριν λίγο ενημερώθηκα, ότι είμαι θετικός. Βρίσκομαι ήδη σε καραντίνα και έως τώρα δεν έχω συμπτώματα. Ενημέρωσα άμεσα τις επαφές μου και ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες των ειδικών. Πλέον εργάζομαι κανονικά από το σπίτι. Είμαι αισιόδοξος, πως θα ξεπεράσω και αυτή την περιπέτεια. #Μένουμε_Ασφαλείς» ανέφερε στην ανάρτησή σου ο κ. Οικονόμου.

Την Παρασκευή ο κ. Οικονόμου είχε συνάντηση με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο. Ωστόσο, η ανακοίνωση της συνάντησής τους έγινε την Δευτέρα όπου μέχρι τότε δεν είχε βγει το αποτέλεσμα της διάγνωσης του τεστ.

Φωτογραφία: Χρήστος Μπόνης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων