02/12/2020 02/12/2020 Σεισμός μεγέθους 4,5 Ρίχτερ σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι 13 χιλιόμετρα ανατολικά της Θήβας ο οποίος έγινε αισθητός και στην Αθήνα. Σε μερική ετοιμότητα τέθηκε η Πολιτική Προστασία, ενώ ενημερώθηκε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας. Στο σημείο βρέθηκε ο κ. Καραμπέτσας, γενικός συντονιστής της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, προκειμένου να γίνει καταγραφή ζημιών. Σημειώνεται ότι ζημιές φαίνεται να...
02 Δεκεμβρίου, 2020 - 20:25
Τελευταία ενημέρωση: 02/12/2020 - 20:34

Θήβα: Ζημιές από τον σεισμό σε κοιμητήριο (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Θήβα: Ζημιές από τον σεισμό σε κοιμητήριο (ΒΙΝΤΕΟ)

Σεισμός μεγέθους 4,5 Ρίχτερ σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι 13 χιλιόμετρα ανατολικά της Θήβας ο οποίος έγινε αισθητός και στην Αθήνα. Σε μερική ετοιμότητα τέθηκε η Πολιτική Προστασία, ενώ ενημερώθηκε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.

Στο σημείο βρέθηκε ο κ. Καραμπέτσας, γενικός συντονιστής της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, προκειμένου να γίνει καταγραφή ζημιών. Σημειώνεται ότι ζημιές φαίνεται να έχουν καταγραφεί μόνο στο κοιμητήριο, που βρίσκεται στην άκρη του χωριού Καλλιθέα.

Οι κάτοικοι είναι ψύχραιμοι, ενώ ο αντιδήμαρχος Τανάγρας, Κωνσταντίνος Λαψάνης, δηλώνει πως δεν έχουν δει κάτι ανάλογο τα προηγούμενα χρόνια.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:

 

Πηγή: iefimerida.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων