29/12/2020 29/12/2020 “Το άκουσμα της κοίμησής του προκαλεί αισθήματα θλίψης και συγκίνησης σε ολόκληρη την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς” τονίζει στην ανακοίνωση του ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς, Δημήτριος Ε. Σαββόπουλος, για τη μεγάλη απώλεια ενός σεβαστού ιεράρχη, του μακαριστού Μητροπολίτη Καστορίας κυρού Σεραφείμ. “Σήμερα η Εκκλησία της Ελλάδος θρηνεί τη μεγάλη απώλεια ενός σεβαστού ιεράρχη, του μακαριστού μας Μητροπολίτη Καστορίας κυρού Σεραφείμ....
29 Δεκεμβρίου, 2020 - 10:31
Τελευταία ενημέρωση: 29/12/2020 - 10:23

Θλίψη και συγκίνηση στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς

Διαδώστε:
Θλίψη και συγκίνηση στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς

“Το άκουσμα της κοίμησής του προκαλεί αισθήματα θλίψης και συγκίνησης σε ολόκληρη την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς” τονίζει στην ανακοίνωση του ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς, Δημήτριος Ε. Σαββόπουλος, για τη μεγάλη απώλεια ενός σεβαστού ιεράρχη, του μακαριστού Μητροπολίτη Καστορίας κυρού Σεραφείμ.

“Σήμερα η Εκκλησία της Ελλάδος θρηνεί τη μεγάλη απώλεια ενός σεβαστού ιεράρχη, του μακαριστού μας Μητροπολίτη Καστορίας κυρού Σεραφείμ. Το άκουσμα της κοίμησής του προκαλεί αισθήματα θλίψης και συγκίνησης σε ολόκληρη την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς. Με το ξεχωριστό κοινωνικό και φιλανθρωπικό του έργο, θα αποτελεί πάντοτε παράδειγμα ενός πεφωτισμένου ιεράρχη, κατέχοντας ιδιαίτερη θέση ως πνευματικός πατέρας στις καρδιές όλων εκείνων που τον γνώρισαν και συμπορεύτηκαν μαζί του. Υπήρξε άνθρωπος σεμνός, πράος, ευγενής και γλυκομίλητος. Μια εξαίρετη προσωπικότητα που κέρδισε το σεβασμό και την αγάπη του ποιμνίου του. Η απώλεια του αφήνει ένα τεράστιο κενό στον τόπο μας. Θα τον θυμόμαστε πάντοτε με αγάπη και σεβασμό. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην τοπική μας εκκλησία, στο λαό που υπηρετούσε και στους οικείους του”, αναφέρει στο συλλυπητήριο μήνυμά του.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς, Δημήτριος Ε. Σαββόπουλος

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων