01/11/2020 01/11/2020 Σε κλίμα οδύνης πραγματοποιήθηκε στη Σάμο η κηδεία της 15χρονης Κλαίρης, η οποία έχασε τη ζωή της τόσο άδικα κατά τον σεισμό των 6,7 Ρίχτερ που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, ενώ στις 3 το μεσημέρι θα τελεστεί η Εξόδιος Ακολουθία του 17χρονου Άρη. Συγγενείς, φίλοι, συμμαθητές, γονείς και καθηγητές βρέθηκαν στον Ιερό ναού του...
01 Νοεμβρίου, 2020 - 13:34

Θρήνος στο τελευταίο αντίο των αδικοχαμένων παιδιών στη Σάμο

Διαδώστε:
Θρήνος στο τελευταίο αντίο των αδικοχαμένων παιδιών στη Σάμο

Σε κλίμα οδύνης πραγματοποιήθηκε στη Σάμο η κηδεία της 15χρονης Κλαίρης, η οποία έχασε τη ζωή της τόσο άδικα κατά τον σεισμό των 6,7 Ρίχτερ που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, ενώ στις 3 το μεσημέρι θα τελεστεί η Εξόδιος Ακολουθία του 17χρονου Άρη.

Συγγενείς, φίλοι, συμμαθητές, γονείς και καθηγητές βρέθηκαν στον Ιερό ναού του Αγίου Χαράλαμπου στο Βαθύ της Σάμου, το μεσημέρι της Κυριακής, για να αποχαιρετήσουν την Κλαίρη. Ντυμένοι οι περισσότεροι στα λευκά, οι συμμαθητές του κοριτσιού τη συνόδευσαν στην τελευταία της κατοικία.

Παρούσα στην κηδεία ήταν και η υφυπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη, καθώς και κλιμάκιο της ΕΜΑΚ που βρήκε τα δυο παιδιά καταπλακωμένα από τα ερείπια.

Με μια ανάρτηση τής η κα. Ζαχαράκη αναφέρθηκε στους αδικοχαμένους μαθητές τονίζοντας ότι «Η σκέψη και μόνο μας φέρνει δάκρυα και οδύνη». Ενώ συνόδευσε την ανάρτηση με μια μαύρη φωτογραφία εκφράζοντας τη θλίψη της.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων