21/12/2020 21/12/2020 Οι όποιες αποφάσεις σε σχέση με τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού θα ληφθούν από το Υπουργικό Συμβούλιο, το οποίο συνεδριάζει την Τρίτη, εφόσον αυτό ενημερωθεί από τον Υπουργό Υγείας, Κωνσταντίνο Ιωάννου, σε σχέση με τις θέσεις της επιστημονικής ομάδας, με βάση την επιδημιολογική κατάσταση που παρουσιάζει η Κύπρος. Την απάντηση αυτή έδωσε, σύμφωνα...
21 Δεκεμβρίου, 2020 - 22:17
Τελευταία ενημέρωση: 21/12/2020 - 22:28

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ: Τι απάντησε ο Αναστασιάδης στον Αρχιεπίσκοπο

Διαδώστε:
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ: Τι απάντησε ο Αναστασιάδης στον Αρχιεπίσκοπο

Οι όποιες αποφάσεις σε σχέση με τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού θα ληφθούν από το Υπουργικό Συμβούλιο, το οποίο συνεδριάζει την Τρίτη, εφόσον αυτό ενημερωθεί από τον Υπουργό Υγείας, Κωνσταντίνο Ιωάννου, σε σχέση με τις θέσεις της επιστημονικής ομάδας, με βάση την επιδημιολογική κατάσταση που παρουσιάζει η Κύπρος. Την απάντηση αυτή έδωσε, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, στον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο Β`, με τον οποίο είχε συνάντηση κατά την εσπέρα της 21ης Δεκεμβρίου, όπου τέθηκε από τον Προκαθήμενο της Εκκλησίας το θέμα της επαναλειτουργίας των ναών και η παρουσία πιστών ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανίων, τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Αρμόδια πηγή ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είπε στον Αρχιεπίσκοπο πως δεν μπορεί να τοποθετηθεί επί του θέματος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων