28/11/2020 28/11/2020 Στην Πάτρα βρέθηκε σήμερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης όπου είχε συναντήσεις με όλους τους τοπικούς παράγοντες και τον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Χρυσόστομο.  Μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης στο αστυνομικό μέγαρο της πόλης, ο κ. Χρυσοχοΐδης έκανε δηλώσεις σχετικά με τα μέτρα που θα ληφθούν για τον εορτασμό του πολιούχου της πόλης, Αγίου Ανδρέα. Στην...
28 Νοεμβρίου, 2020 - 15:36
Τελευταία ενημέρωση: 28/11/2020 - 15:38

Τι απάντησε ο Μ. Χρυσοχοΐδης για την εορτή του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη

Διαδώστε:
Τι απάντησε ο Μ. Χρυσοχοΐδης για την εορτή του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη

Στην Πάτρα βρέθηκε σήμερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης όπου είχε συναντήσεις με όλους τους τοπικούς παράγοντες και τον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Χρυσόστομο. 

Μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης στο αστυνομικό μέγαρο της πόλης, ο κ. Χρυσοχοΐδης έκανε δηλώσεις σχετικά με τα μέτρα που θα ληφθούν για τον εορτασμό του πολιούχου της πόλης, Αγίου Ανδρέα.

Στην συνέχεια, απαντώντας σε άλλη ερώτηση δημοσιογράφου, σχετικά με το αν έγινε κάτι ανάλογο στην Θεσσαλονίκη στις 26 Οκτωβρίου, με αυτό που γίνεται σήμερα στην Πάτρα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ανέφερε: «Δεν είναι ορθή η ερμηνεία, πως ό,τι έγινε στην Θεσσαλονίκη, έγινε στις 26 Οκτωβρίου. Οι λόγοι είναι πάρα πολλοί και θέλουν πολύ σοβαρή ανάλυση. Ας μην κάνουμε επιδερμικές αναλύσεις και δίνουμε λαθεμένες απαντήσεις.»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων