27/10/2020 27/10/2020 «Ως ασθενής, όπως και στη ζωή, είναι ταπεινός, έξυπνος, σοφός, υπάκουος, άφοβος. Όπως λέει ο ίδιος, ο μόνος πραγματικός φόβος είναι από τον Κύριο. Σε κανένα σημείο δεν ζήτησε θεραπεία διαφορετική από άλλους ασθενείς. Αντιθέτως, ρωτά καθημερινά για την υγεία όλων των ασθενών στον θάλαμο και προσεύχεται για την ανάρρωσή τους». Αυτά αποκαλύπτει η Δρ....
27 Οκτωβρίου, 2020 - 18:45
Τελευταία ενημέρωση: 27/10/2020 - 19:14

Τι αποκαλύπτει η ιατρός: «Άφοβος στην ασθένεια, όπως και στη ζωή»

Διαδώστε:
Τι αποκαλύπτει η ιατρός: «Άφοβος στην ασθένεια, όπως και στη ζωή»

«Ως ασθενής, όπως και στη ζωή, είναι ταπεινός, έξυπνος, σοφός, υπάκουος, άφοβος. Όπως λέει ο ίδιος, ο μόνος πραγματικός φόβος είναι από τον Κύριο. Σε κανένα σημείο δεν ζήτησε θεραπεία διαφορετική από άλλους ασθενείς. Αντιθέτως, ρωτά καθημερινά για την υγεία όλων των ασθενών στον θάλαμο και προσεύχεται για την ανάρρωσή τους».

Αυτά αποκαλύπτει η Δρ. Jelena Borovinić Bojović, επικεφαλής της Πνευμονολογικής Κλινικής του Κλινικού Κέντρου του Μαυροβουνίου, στο «Novosti» για την τρέχουσα κατάσταση της υγείας και την ανάρρωση του Μητροπολίτη Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Αμφιλοχίου.

Αργή αλλά σταθερή η ανάρρωση του Μητροπολίτου

Στο νοσοκομείο εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Αμφιλόχιος, ο οποίος αναρρώνει από πνευμονία που προκλήθηκε από τον κορωνοϊό, όπως αναφέρει η τελευταία επίσημη ανακοίνωση της Μητροπόλεως.

Σύμφωνα με την ιατρική ομάδα, ο Μητροπολίτης Αμφιλόχιος ανακάμπτει αργά, αλλά σύμφωνα με την προβλεπόμενη πορεία, ωστόσο δεν μπορούν να πουν ακόμα με βεβαιότητα πότε θα είναι σε θέση να εξέλθει από το νοσοκομείο

«Η φύση της νόσου και η ηλικία του ασθενούς εξακολουθούν να είναι παράγοντες που μας θυμίζουν να είμαστε προσεκτικοί και υπομονετικοί, καθώς και να αξιολογούμε την κατάσταση τους ασθενούς από μέρα σε μέρα» τονίζεται και προστίθεται ότι «ο Μητροπολίτης βρίσκεται υπό συνεχή ιατρική παρακολούθηση και υποβάλλεται σε ειδική θεραπευτική αγωγή. Βρίσκεται στο νοσοκομείο από τις 6 Οκτωβρίου».

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων