21/04/2020 21/04/2020 Στο επίκεντρο των ερευνών της Αστυνομίας βρίσκονται οι κάμερες της Συνόδου, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν καταγραφεί ύποπτες κινήσεις  ή και οι ίδιοι οι δράστες.  Εκκλησιαστικές πηγές δήλωσαν ότι νωρίς σήμερα ο κηπουρός του Συνοδικού Μεγάρου που μετέβη στον χώρο για τις καθιερωμένες εργασίες του, εντόπισε μια μεγάλη φιάλη υγραερίου στην κεντρική είσοδο. Αμέσως ειδοποίησε...
21 Απριλίου, 2020 - 16:50
Τελευταία ενημέρωση: 21/04/2020 - 16:48

Τι δηλώνουν εκκλησιαστικές πηγές για την παραλίγο έκρηξη

Διαδώστε:
Τι δηλώνουν εκκλησιαστικές πηγές για την παραλίγο έκρηξη

Στο επίκεντρο των ερευνών της Αστυνομίας βρίσκονται οι κάμερες της Συνόδου, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν καταγραφεί ύποπτες κινήσεις  ή και οι ίδιοι οι δράστες. 

Εκκλησιαστικές πηγές δήλωσαν ότι νωρίς σήμερα ο κηπουρός του Συνοδικού Μεγάρου που μετέβη στον χώρο για τις καθιερωμένες εργασίες του, εντόπισε μια μεγάλη φιάλη υγραερίου στην κεντρική είσοδο.

Αμέσως ειδοποίησε τον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Πετράκη Επίσκοπο Θαυμακού κ. Ιάκωβο και τον Αρχιγραμματέα της Συνόδου, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων