03/07/2021 03/07/2021 Δύο αυθεντικές Αυτοπροσωπογραφίες των Ιερέων της Ζακύνθου π. Νικολάου Κουτούζη και π. Νικολάου Καντούνη, κορυφαίων αγιογράφων και ζωγράφων των τελών του 18ου – αρχών του 190υ αιώνα δωρίζει ο Διοικητής του Αγίου Όρους, εφοπλιστής και φιλότεχνος συλλέκτης Αθανάσιος Μαρτίνος στο Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων. Η γενναιόδωρη και σημαντική αυτή προσφορά γίνεται χάρη στην παρέμβαση...
03 Ιουλίου, 2021 - 17:54
Τελευταία ενημέρωση: 03/07/2021 - 18:28

Τι δωρίζει ο Αθανάσιος Μαρτίνος στο Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων

Διαδώστε:
Τι δωρίζει ο Αθανάσιος Μαρτίνος στο Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων

Δύο αυθεντικές Αυτοπροσωπογραφίες των Ιερέων της Ζακύνθου π. Νικολάου Κουτούζη και π. Νικολάου Καντούνη, κορυφαίων αγιογράφων και ζωγράφων των τελών του 18ου – αρχών του 190υ αιώνα δωρίζει ο Διοικητής του Αγίου Όρους, εφοπλιστής και φιλότεχνος συλλέκτης Αθανάσιος Μαρτίνος στο Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων.

Η γενναιόδωρη και σημαντική αυτή προσφορά γίνεται χάρη στην παρέμβαση του Σεβ. Μητροπολίτη Δωδώνης κ. Χρυσοστόμου, γνώριμου και φίλου του κ. Μαρτίνου.

Το Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες όλων των Μελών για το σπουδαίο αυτό πολιτιστικό γεγονός (που πλουτίζει τη συλλογή των πορτρέτων του) και επιφυλάσσεται για τις επόμενες σχετικές ενέργειες, που αυτονόητα θ’ ακολουθήσουν και θα γνωστοποιηθούν με άλλο Δελτίο Τύπου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων