06/11/2020 06/11/2020 Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κ. Χαρδαλιάς κατά την ενημέρωση της εσπέρας της 6ης Νοεμβρίου 2020 και σε ότι αφορά τα νέα αυστηρά μέτρα για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορονοϊού, τα οποία θα έχουν ισχύ από 7 έως 30 Νοεμβρίου, αναφέρθηκε και στην επερχόμενη επέτειο του Πολυτεχνείου, τόνιζοντας: «Το 2020 δεν γιορτάσαμε την 25η Μαρτίου,...
06 Νοεμβρίου, 2020 - 19:32
Τελευταία ενημέρωση: 06/11/2020 - 19:04

Τι είπε ο Χαρδαλιάς για την εορτή του Πολυτεχνείου

Διαδώστε:
Τι είπε ο Χαρδαλιάς για την εορτή του Πολυτεχνείου

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κ. Χαρδαλιάς κατά την ενημέρωση της εσπέρας της 6ης Νοεμβρίου 2020 και σε ότι αφορά τα νέα αυστηρά μέτρα για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορονοϊού, τα οποία θα έχουν ισχύ από 7 έως 30 Νοεμβρίου, αναφέρθηκε και στην επερχόμενη επέτειο του Πολυτεχνείου, τόνιζοντας: «Το 2020 δεν γιορτάσαμε την 25η Μαρτίου, το Πάσχα, την 28η Οκτωβρίου, λόγω των ιδιαιτέρων συνθηκών της πανδημίας. Το ίδιο θα γίνει και με την επέτειο του Πολυτεχνείου. Οφείλουμε να σεβαστούμε όλοι την υγειονομική κατάσταση».

Γενικότερα, ως μια απαραίτητη αλλαγή της καθημερινότητας των πολιτών, για να μειωθεί η διασπορά του κορονοϊού και να ξεπεραστεί με επιτυχία και το δεύτερο κύμα της πανδημίας, χαρακτήρισε τα έκτακτα μέτρα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την καθιερωμένη ενημέρωση. Παράλληλα, έκανε έκκληση προς τους πολίτες για μια λογική χρήση των δυνατοτήτων μετακίνησης και ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ: Κλειστές οι εκκλησίες – Μυστήρια χωρίς την παρουσια πιστών

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων