11/05/2020 11/05/2020 Αν και ακόμα δεν έχει υπάρξει συγκεκριμένη απόφαση για το πότε θα καταστεί εφικτή η πρόσβαση στα Ιερά προσκυνήματα στην Ιερουσαλήμ, στόχος των αρχών της πόλης είναι μόλις αρθούν οι περιορισμοί να εκπονηθεί ένα φιλόδοξο σχέδιο για την προώθησή τους. Μιλώντας στην Jerusalem Post η αντιδήμαρχος της Ιερουσαλήμ Φλερ Χασάν Ναχούμ υπογράμμισε ότι απαιτείται ένα...
11 Μαΐου, 2020 - 8:31
Τελευταία ενημέρωση: 11/05/2020 - 8:50

Τι θα γίνει με τους Αγίους Τόπους

Διαδώστε:
Τι θα γίνει με τους Αγίους Τόπους

Αν και ακόμα δεν έχει υπάρξει συγκεκριμένη απόφαση για το πότε θα καταστεί εφικτή η πρόσβαση στα Ιερά προσκυνήματα στην Ιερουσαλήμ, στόχος των αρχών της πόλης είναι μόλις αρθούν οι περιορισμοί να εκπονηθεί ένα φιλόδοξο σχέδιο για την προώθησή τους.
Μιλώντας στην Jerusalem Post η αντιδήμαρχος της Ιερουσαλήμ Φλερ Χασάν Ναχούμ υπογράμμισε ότι απαιτείται ένα προσεκτικό σχέδιο ειδικά για τα ιερά προσκυνήματα όπως, είναι ο Ναός της Αναστάσεως, συμπεριλαμβανομένων των γύρω περιοχών.


“Θα χρειαστεί να περιορίσουμε τον αριθμό των ατόμων που τα επισκέπτονται, να ελέγξουμε τη θερμοκρασία τους και να διασφαλίσουμε ότι χρησιμοποιούνται μάσκες και απολυμαντικά χεριών” υπογράμμισε, προσθέτοντας ότι θα υπάρξει συγκεκριμένο σχέδιο για την προσέλκυση τουριστών και προσκυνητών στους Αγίους Τόπους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων