26/01/2021 26/01/2021 Ο Κοσμήτορας της Θεολογικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α. Αν. Καθηγητής κ. Χρήστος Γ. Καραγιάννης συναντήθηκε την Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021 με τον Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, αρμόδιο για την Ανώτατη Εκπαίδευση, κ. Άγγελο Συρίγο. Κατά την ωριαία περίπου συνάντηση, η οποία διεξήχθη στο Γραφείο του Υφυπουργού σε άριστο κλίμα, ανταλλάχθηκαν απόψεις για φλέγοντα θέματα της Ανώτατης...
26 Ιανουαρίου, 2021 - 21:10
Τελευταία ενημέρωση: 26/01/2021 - 21:26

Συνάντηση Κοσμήτορα Θεολογικής με τον Yφυπουργό Παιδείας

Διαδώστε:
Συνάντηση Κοσμήτορα Θεολογικής με τον Yφυπουργό Παιδείας

Ο Κοσμήτορας της Θεολογικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α. Αν. Καθηγητής κ. Χρήστος Γ. Καραγιάννης συναντήθηκε την Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021 με τον Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, αρμόδιο για την Ανώτατη Εκπαίδευση, κ. Άγγελο Συρίγο.

Κατά την ωριαία περίπου συνάντηση, η οποία διεξήχθη στο Γραφείο του Υφυπουργού σε άριστο κλίμα, ανταλλάχθηκαν απόψεις για φλέγοντα θέματα της Ανώτατης Εκπαίδευσης στη χώρα, και ο Κοσμήτορας της Θεολογικής Σχολής έθεσε στον κ. Υφυπουργό τα προβλήματα υποδομών της Σχολής, τα οποία χρονίζουν και χρήζουν άμεσης επίλυσης.

Ο Υφυπουργός κ. Συρίγος εξέφρασε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και επεσήμανε ότι θα εξετάσει διεξοδικά όλα τα τεθέντα ζητήματα, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων