19/11/2020 19/11/2020 Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου επικοινώνησε σήμερα τηλεφωνικά με τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο και του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση. Σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» εισήχθη σήμερα το πρωί ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, με ήπια συμπτώματα κορωνοϊού, σύμφωνα με τις υποδείξεις των θεραπόντων ιατρών του. «Μετέχω...
19 Νοεμβρίου, 2020 - 11:04
Τελευταία ενημέρωση: 19/11/2020 - 11:15

Με τον Αρχιεπίσκοπο επικοινώνησε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Διαδώστε:
Με τον Αρχιεπίσκοπο επικοινώνησε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου επικοινώνησε σήμερα τηλεφωνικά με τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο και του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση.

Σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» εισήχθη σήμερα το πρωί ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, με ήπια συμπτώματα κορωνοϊού, σύμφωνα με τις υποδείξεις των θεραπόντων ιατρών του.

«Μετέχω στην αγωνία και στον πόνο και στον φόβο όλων, που με την Πίστη μας στον Θεό όλοι θα υπερνικήσουμε», τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος στους στενούς του συνεργάτες λίγο πριν από την εισαγωγή του.

Με τον Αρχιεπίσκοπο επικοινώνησε και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ η Κυβέρνηση έστειλε τις ευχές της μέσω του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων