02/11/2020 02/11/2020 Τηλεφωνική επικοινωνία έλαβε χώρα μεταξύ του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Χρυσοστόμου και του Μητροπολίτου Κιέβου και πάσης Ουκρανίας κ. κ. Επιφανίου. Ο Προκαθήμενος της Ουκρανικής Εκκλησίας εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την πρόσφατη κίνηση του Αρχιεπισκόπου Κύπρου να προχωρήσει στη μνημόνευση του ονόματος του ως Προκαθημένου. Μεταξύ του Αρχιεπισκόπου και του Μητροπολίτου κ. Επιφανίου αντάλλαχθηκαν...
02 Νοεμβρίου, 2020 - 22:28
Τελευταία ενημέρωση: 02/11/2020 - 22:44

Τηλεφωνική επικοινωνία Αρχιεπισκόπου Κύπρου και Μητροπολίτου Κιέβου

Διαδώστε:
Τηλεφωνική επικοινωνία Αρχιεπισκόπου Κύπρου και Μητροπολίτου Κιέβου

Τηλεφωνική επικοινωνία έλαβε χώρα μεταξύ του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Χρυσοστόμου και του Μητροπολίτου Κιέβου και πάσης Ουκρανίας κ. κ. Επιφανίου. Ο Προκαθήμενος της Ουκρανικής Εκκλησίας εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την πρόσφατη κίνηση του Αρχιεπισκόπου Κύπρου να προχωρήσει στη μνημόνευση του ονόματος του ως Προκαθημένου. Μεταξύ του Αρχιεπισκόπου και του Μητροπολίτου κ. Επιφανίου αντάλλαχθηκαν ευχές, έχοντας σύντομη συζήτηση για το Ουκρανικό ζήτημα.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων