12/02/2022 12/02/2022 Τηλεφωνική επικοινωνία είχε σήμερα ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας με τον Επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Διπλωματίας Ζοζέπ Μπορέλ . Στη διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας, ο Νίκος Δένδιας και ο Ζοζέπ Μπορέλ συζήτησαν για τρέχουσες εξελίξεις στην Ουκρανία, καθώς και στην Ανατολική Μεσόγειο, ιδιαίτερα υπό το φως των τελευταίων προκλητικών δηλώσεων Τούρκων αξιωματούχων, σύμφωνα με ανάρτηση...
12 Φεβρουαρίου, 2022 - 21:25
Τελευταία ενημέρωση: 12/02/2022 - 20:40

Τηλεφωνική επικοινωνία Δένδια- Μπορέλ: Τι συζήτησαν

Διαδώστε:
Τηλεφωνική επικοινωνία Δένδια- Μπορέλ: Τι συζήτησαν

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε σήμερα ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας με τον Επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Διπλωματίας Ζοζέπ Μπορέλ .

Στη διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας, ο Νίκος Δένδιας και ο Ζοζέπ Μπορέλ συζήτησαν για τρέχουσες εξελίξεις στην Ουκρανία, καθώς και στην Ανατολική Μεσόγειο, ιδιαίτερα υπό το φως των τελευταίων προκλητικών δηλώσεων Τούρκων αξιωματούχων, σύμφωνα με ανάρτηση στο twitter του Υπουργείου Εξωτερικών.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων