26/06/2020 26/06/2020 Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, είχε ο έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, το μεσημέρι της Παρασκευής. Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, οι δύο ηγέτες συζήτησαν για τις επιπτώσεις της πανδημίας του κορωνοϊού και τις προσπάθειες αντιμετώπισής τους, καθώς και για ζητήματα που συνδέονται με το άνοιγμα των συνόρων και...
26 Ιουνίου, 2020 - 17:29
Τελευταία ενημέρωση: 26/06/2020 - 17:35

Τηλεφωνική επικοινωνία Ερντογάν – Μητσοτάκη

Διαδώστε:
Τηλεφωνική επικοινωνία Ερντογάν – Μητσοτάκη

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, είχε ο έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, το μεσημέρι της Παρασκευής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, οι δύο ηγέτες συζήτησαν για τις επιπτώσεις της πανδημίας του κορωνοϊού και τις προσπάθειες αντιμετώπισής τους, καθώς και για ζητήματα που συνδέονται με το άνοιγμα των συνόρων και την αποκατάσταση των τουριστικών ροών.

Παράλληλα, όπως αναφέρεται, ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Ερντογάν συμφώνησαν να διατηρήσουν ανοικτούς τους διμερείς διαύλους επικοινωνίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων