18/08/2023 19/08/2023 Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Από την κυβέρνηση αναφέρουν ότι ο Πρωθυπουργός εξέφρασε την έντονη αποδοκιμασία του για τις απαράδεκτες επιθέσεις Τουρκοκύπριων εναντίον των μελών της ειρηνευτικής δύναμης των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο (UNFICYP), στην περιοχή της Πύλας. Ελλάδα και Κύπρος είναι απόλυτα συντονισμένες ώστε...
18 Αυγούστου, 2023 - 18:48
Τελευταία ενημέρωση: 19/08/2023 - 18:32

Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη με Χριστοδουλίδη για τα επεισόδια στη Νεκρή Ζώνη

Διαδώστε:
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη με Χριστοδουλίδη για τα επεισόδια στη Νεκρή Ζώνη

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη.

Από την κυβέρνηση αναφέρουν ότι ο Πρωθυπουργός εξέφρασε την έντονη αποδοκιμασία του για τις απαράδεκτες επιθέσεις Τουρκοκύπριων εναντίον των μελών της ειρηνευτικής δύναμης των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο (UNFICYP), στην περιοχή της Πύλας. Ελλάδα και Κύπρος είναι απόλυτα συντονισμένες ώστε να προβούν στις δέουσες ενέργειες σε διεθνές επίπεδο, διαμηνύει η κυβέρνηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

UNFICYP: Καταγγέλλει επίθεση Τουρκοκυπρίων σε δύναμή της στη Νεκρή Ζώνη στην Κύπρο – Καταδικάζουν Αθήνα-Λευκωσία

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων