25/12/2021 26/12/2021 Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο είχε σήμερα, 25 Δεκεμβρίου 2021, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, για να του εκφράσουν και προσωπικώς τις θερμές ευχές τους για ταχεία ανάρρωση, καθώς και για την Εορτή των Χριστουγέννων. Κατά την επικοινωνία τους συζήτησαν για την κατάσταση της υγείας του Οικουμενικού Πατριάρχη...
25 Δεκεμβρίου, 2021 - 14:49
Τελευταία ενημέρωση: 26/12/2021 - 1:02

Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη-Οικουμενικού Πατριάρχη

Διαδώστε:
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη-Οικουμενικού Πατριάρχη

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο είχε σήμερα, 25 Δεκεμβρίου 2021, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, για να του εκφράσουν και προσωπικώς τις θερμές ευχές τους για ταχεία ανάρρωση, καθώς και για την Εορτή των Χριστουγέννων.

Κατά την επικοινωνία τους συζήτησαν για την κατάσταση της υγείας του Οικουμενικού Πατριάρχη και ο πρωθυπουργός ευχήθηκε στον κ. Βαρθολομαίο ταχεία ανάρρωση, ενώ αντάλλαξαν ευχές για την ημέρα των Χριστουγέννων.

Ο Παναγιώτατος τους ευχαρίστησε για το συνεχές ενδιαφέρον τους για την πορεία της υγείας του και αντευχήθηκε με εγκαρδιότητα.

Εξ άλλου τις θερμές ευχές του προς τον Οικουμενικό Πατριάρχη εξέφρασε και ο Εξοχ. Υπουργός Τουρισμού της Ελλάδος κ. Βασίλειος Κικίλιας.

Υπενθυμίζεται ότι το ενδιαφέρον του Πρωθυπουργού της Ελλάδος και της Κυβερνήσεώς του για την πορεία της υγείας του Παναγιωτάτου, καθώς και τις εγκάρδιες προσωπικές ευχές του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη για ταχεία ανάρρωση, αλλά και για την εορτή των Χριστουγέννων, είχε διαβιβάσει στον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο ο Άρχων Οφφικιάλιος της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας και Καθηγητής Παθολογίας – Λοιμωξιολογίας κ. Σωτήριος Τσιόδρας, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαν χθες το βράδυ (24 Δεκεμβρίου 2021).

Ο κ. Τσιόδρας μετέφερε στον Παναγιώτατο και τις ευχές του Υπουργού Υγείας Εξοχ. κ. Αθανασίου Πλεύρη.

Ο Παναγιώτατος εξέφρασε τις ευχαριστίες του για το αμέριστο και έμπρακτο ενδιαφέρον του κ. Μητσοτάκη και της εντίμου Ελληνικής Κυβερνήσεως και ζήτησε από τον Εντιμολ. Άρχοντα να μεταφέρει διά του κ. Πρωθυπουργού προς τον ευσεβή ελληνικό λαό τις πατρικές του ευχές και την Πατριαρχική ευλογία για το άγιο Δωδεκαήμερο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων