30/06/2020 30/06/2020 Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου επικοινώνησε σήμερα τηλεφωνικά με τον Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας Αναστάσιο, στον οποίο ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση και σύντομη επάνοδο στα σημαντικά καθήκοντά του. Την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020 ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ. Αναστάσιος εισήλθε στο θεραπευτήριο «ΥΓΕΙΑ» των Τιράνων, ύστερα από καρδιακή ενόχληση....
30 Ιουνίου, 2020 - 14:32
Τελευταία ενημέρωση: 30/06/2020 - 17:04

Τηλεφωνική επικοινωνία της ΠτΔ με τον Αρχιεπ. Αλβανίας

Διαδώστε:
Τηλεφωνική επικοινωνία της ΠτΔ με τον Αρχιεπ. Αλβανίας

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου επικοινώνησε σήμερα τηλεφωνικά με τον Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας Αναστάσιο, στον οποίο ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση και σύντομη επάνοδο στα σημαντικά καθήκοντά του.

Την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020 ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ. Αναστάσιος εισήλθε στο θεραπευτήριο «ΥΓΕΙΑ» των Τιράνων, ύστερα από καρδιακή ενόχληση. Διεπιστώθη στένωση στεφανιαίας αρτηρίας και αυθημερόν πραγματοποιήθηκε αγγειοπλαστική επέμβαση με τοποθέτηση δύο «στεντ», με πολλή επιτυχία. Το Σάββατο, δόξα τω Θεώ, η υγεία του ήταν ιδιαιτέρως ικανοποιητική. Οι θεράποντες ιατροί τον πληροφόρησαν ότι εντός 2 ημερών μπορεί να επανέλθει στην Αρχιεπισκοπή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων