28/11/2019 28/11/2019 Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας, Αναστάσιο και τον διαβεβαίωσε για την πλήρη και ειλικρινή συμπαράσταση της ελληνικής Πολιτείας στο μεγάλο και βαρύ έργο του, την ώρα της σκληρής δοκιμασίας του λαού της Αλβανίας. «Έργο, το οποίο αποτελεί παράδειγμα ως προς το τι σημαίνουν, για...
28 Νοεμβρίου, 2019 - 13:09
Τελευταία ενημέρωση: 28/11/2019 - 13:10

Τηλεφωνική επικοινωνία του ΠτΔ με τον Αρχιεπ. Αναστάσιο

Διαδώστε:
Τηλεφωνική επικοινωνία του ΠτΔ με τον Αρχιεπ. Αναστάσιο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας, Αναστάσιο και τον διαβεβαίωσε για την πλήρη και ειλικρινή συμπαράσταση της ελληνικής Πολιτείας στο μεγάλο και βαρύ έργο του, την ώρα της σκληρής δοκιμασίας του λαού της Αλβανίας.

«Έργο, το οποίο αποτελεί παράδειγμα ως προς το τι σημαίνουν, για τον ελληνισμό και για την Ορθοδοξία, οι αρχές και οι αξίες του ανθρωπισμού και της αλληλεγγύης» υπογράμμισε ο κ. Παυλόπουλος, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων