19/12/2020 20/12/2020 Aπό Δευτέρα και κάθε βράδυ στις 21:00 μπορείτε να παρακολουθήσετε στην Πεμπτουσία προς ενίσχυση και παρηγοριά του πιστού λαού προβολές από το αρχείο του Ινστιτούτου Άγιος Μαξιμος ο Γραικός. Προβολές απο την έξοδο της Τιμίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου σε διάφορα μέρη της Ελλάδας κατά το παρελθόν, λιτανείες των αγιορειτών Πατέρων, ντοκιμαντέρ, αφιερώματα  και  βίντεο...
19 Δεκεμβρίου, 2020 - 12:37
Τελευταία ενημέρωση: 20/12/2020 - 11:19

Τηλεοπτικές προβολές στην Πεμπτουσία

Διαδώστε:
Τηλεοπτικές προβολές στην Πεμπτουσία

Aπό Δευτέρα και κάθε βράδυ στις 21:00 μπορείτε να παρακολουθήσετε στην Πεμπτουσία προς ενίσχυση και παρηγοριά του πιστού λαού προβολές από το αρχείο του Ινστιτούτου Άγιος Μαξιμος ο Γραικός.

Προβολές απο την έξοδο της Τιμίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου σε διάφορα μέρη της Ελλάδας κατά το παρελθόν, λιτανείες των αγιορειτών Πατέρων, ντοκιμαντέρ, αφιερώματα  και  βίντεο από στο σπήλαιο της Γεννήσεως στην Βηθλεέμ.

Συντονίστειτε με την Πεμπτουσία κάθε βράδυ στις 21:00 από τη Δευτέρα.

Το υλικό που θα παρακολουθείτε είναι αποσπάσματα από τις παραγωγές του Ινστιτούτου Άγιος Μάξιμος ο Γραικός και αποτελούν πρόγραμμα της τηλεόρασης της Πεμπτουσίας  η οποία θα εκπέμψει σύντομα .

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες: ,
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων