17/02/2020 17/02/2020 Μία μεγάλη μορφή της Εκκλησίας τίμησε σήμερα ο Δήμος Αγίου Βασιλείου Ρεθύμνου, έναν σπουδαίο Ορθόδοξο πνευματικό ηγέτη. Ο λόγος για τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ειρηναίο που τιμήθηκε για την πολυετή Αρχιερατική πορεία και προσφορά του στην Εκκλησία της Κρήτης. Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμος Αγίου Βασιλείου διοργάνωσε σήμερα και ώρα 19:30 στην αίθουσα ‘Ιωάννης Καποδίστριας’ του Πολεμικού Μουσείου,...
17 Φεβρουαρίου, 2020 - 18:30
Τελευταία ενημέρωση: 17/02/2020 - 21:33

Τιμήθηκε μία σημαντική μορφή της Ορθοδόξου Εκκλησίας

Διαδώστε:
Τιμήθηκε μία σημαντική μορφή της Ορθοδόξου Εκκλησίας

Μία μεγάλη μορφή της Εκκλησίας τίμησε σήμερα ο Δήμος Αγίου Βασιλείου Ρεθύμνου, έναν σπουδαίο Ορθόδοξο πνευματικό ηγέτη. Ο λόγος για τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ειρηναίο που τιμήθηκε για την πολυετή Αρχιερατική πορεία και προσφορά του στην Εκκλησία της Κρήτης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμος Αγίου Βασιλείου διοργάνωσε σήμερα και ώρα 19:30 στην αίθουσα ‘Ιωάννης Καποδίστριας’ του Πολεμικού Μουσείου, εκδήλωση με τίτλο «Ο Δήμος Αγίου Βασιλείου της παράδοσης, στον δρόμο της ανάπτυξης και του πολιτισμού».

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν μέσα από ομιλίες και οπτικοακουστικό υλικό οι σημαντικότερες στιγμές της μακρόχρονης πορείας της τέως Επαρχίας και νυν Δήμου ‘Αγίου Βασιλείου’ τόσο στο ιστορικό γίγνεσθαι όσο και στον πολιτισμό, τα γράμματα και τις τέχνες.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης τιμήθηκε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος, με καταγωγή από την Κοινότητα Μιξορρούματος, για την πολυετή Αρχιερατική πορεία και προσφορά του στην Εκκλησία της Κρήτης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της πολιτικής, στρατιωτικής, θρησκευτικής και πνευματικής ηγεσίας αλλά και του επιχειρηματικού κόσμου της χώρας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων