13/09/2020 13/09/2020 Με πρόσωπα χαρωπά και ευλογημένα, η αδελφότητα της Ιεράς Μεγιστής Μονής Βατοπαιδίου, ο Καθηγούμενος Εφραίμ και ο εφετινός προσκεκλημένος Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος συνάχθηκαν στο Συνοδικό της Ιεράς αγιορείτικης Μονής για την αγάπη της Κυρίας Θεοτόκου και την υπέρλαμπρη πανήγυρη της Τιμίας Ζώνης Της. Παρακολουθήστε τις Ομιλίες του Γέροντος Εφραίμ και του Μητροπολίτη Κορίνθου...
13 Σεπτεμβρίου, 2020 - 9:45
Τελευταία ενημέρωση: 13/09/2020 - 9:50

ΤΙΜΙΑ ΖΩΝΗ: Ομιλίες στο Συνοδικό για την αγάπη της Κυρίας Θεοτόκου

Διαδώστε:
ΤΙΜΙΑ ΖΩΝΗ: Ομιλίες στο Συνοδικό για την αγάπη της Κυρίας Θεοτόκου

Με πρόσωπα χαρωπά και ευλογημένα, η αδελφότητα της Ιεράς Μεγιστής Μονής Βατοπαιδίου, ο Καθηγούμενος Εφραίμ και ο εφετινός προσκεκλημένος Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος συνάχθηκαν στο Συνοδικό της Ιεράς αγιορείτικης Μονής για την αγάπη της Κυρίας Θεοτόκου και την υπέρλαμπρη πανήγυρη της Τιμίας Ζώνης Της.

Παρακολουθήστε τις Ομιλίες του Γέροντος Εφραίμ και του Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονυσίου επί τη πανήγυρη της Αγίας Ζώνης (2020):

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων