09/03/2020 09/03/2020 Εορτάστηκε και φέτος στον ιερό ναό Αγίου Δημητρίου Δικέλλων Αλεξανδρούπολης με κάθε εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια η Κυριακή της Ορθοδοξίας. Πλήθος πιστών τίμησε τον “Θρίαμβο της Ορθοδοξίας επί των εικονομάχων” στο μικρό χωριό Δίκελλα που βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα δυτικά της Αλεξανδρούπολης και σε μικρή απόσταση από το γυναικείο μοναστήρι της “Παναγίας του Έβρου”. Πριν την απόλυση πραγματοποιήθηκε...
09 Μαρτίου, 2020 - 12:36
Τελευταία ενημέρωση: 09/03/2020 - 13:53

Τίμησαν τον “Θρίαμβο της Ορθοδοξίας” στα Δίκελλα του Έβρου

Διαδώστε:
Τίμησαν τον “Θρίαμβο της Ορθοδοξίας” στα Δίκελλα του Έβρου

Εορτάστηκε και φέτος στον ιερό ναό Αγίου Δημητρίου Δικέλλων Αλεξανδρούπολης με κάθε εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια η Κυριακή της Ορθοδοξίας.

Πλήθος πιστών τίμησε τον “Θρίαμβο της Ορθοδοξίας επί των εικονομάχων” στο μικρό χωριό Δίκελλα που βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα δυτικά της Αλεξανδρούπολης και σε μικρή απόσταση από το γυναικείο μοναστήρι της “Παναγίας του Έβρου”.

Πριν την απόλυση πραγματοποιήθηκε περιφορά των εικόνων προεξάρχοντος του πατρός Ιωάννη Λομπούτη ακούραστου εφημέριου επί Τριακονταπενταετίας.

Κείμενο – Φωτογραφίες: Κωνσταντίνος Κομήτης 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων