09/04/2022 10/04/2022 Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς παρέστη την Παρασκευή 8 Απριλίου 2022, στην ετήσια εκδήλωση μνήμης και τιμής για τους Πεσόντες υπέρ της Πατρίδας αξιωματικούς και οπλίτες του Υγειονομικού Σώματος των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, η οποία πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, τελέστηκε επιμνημόσυνη...
09 Απριλίου, 2022 - 13:56
Τελευταία ενημέρωση: 10/04/2022 - 0:46

Τίμησαν τους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες του Υγειονομικού Σώματος

Διαδώστε:
Τίμησαν τους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες του Υγειονομικού Σώματος

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς παρέστη την Παρασκευή 8 Απριλίου 2022, στην ετήσια εκδήλωση μνήμης και τιμής για τους Πεσόντες υπέρ της Πατρίδας αξιωματικούς και οπλίτες του Υγειονομικού Σώματος των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, η οποία πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση και πραγματοποιήθηκε προσκλητήριο πεσόντων. Ακολούθως, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώο «Πεσόντων Υγειονομικού».

Στην τελετή παρέστησαν επίσης, o Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, ο Επιτελάρχης ΓΕΕΘΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Κωνσταντίνος Κελάρης, ο Διοικητής του 401 ΓΣΝΑ Υποστράτηγος Δημήτριος Κάσιμος, οι Διευθυντές των Διευθύνσεων Υγειονομικού ΓΕΕΘΑ Υποπτέραρχος (ΥΙ) Δημήτριος Χατζηγεωργίου, ΓΕΣ Υποστράτηγος Αντώνιος Ζουμπουλίδης, ΓΕΝ Υποναύαρχος (ΥΙ) Αντώνιος Παπαγεωργίου ΠΝ και ΓΕΑ Υποπτέραρχος (ΥΙ) Παναγιώτης Κωστόπουλος, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Υποστράτηγος ε.α. Αντώνιος Αυγερινός, καθώς και Ανώτατοι Αξιωματικοί ε.α. διατελέσαντες Διοικητές και Διευθύντριες Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του 401 ΓΣΝΑ.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων