05/12/2020 05/12/2020 Την Παρασκευή, 04 Δεκ 2020, πραγματοποιήθηκε στο Στρατόπεδο «Αντιστράτηγου Στυλιανού Καλμπουρτζή» στο Δελίκηπο, ο επίσημος εορτασμός της Αγίας Βαρβάρας, Προστάτιδας του Όπλου του Πυροβολικού. Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους, ο Υπουργός Άμυνας, κ. Χαράλαμπος Πετρίδης συνοδευόμενος από τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγο Δημόκριτο Ζερβάκη, ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Άμυνας, κ. Μαρίνος...
05 Δεκεμβρίου, 2020 - 13:40
Τελευταία ενημέρωση: 05/12/2020 - 13:41

Τίμησε την Προστάτιδα του Πυροβολικού η Εθνική Φρουρά Κύπρου

Διαδώστε:
Τίμησε την Προστάτιδα του Πυροβολικού η Εθνική Φρουρά Κύπρου

Την Παρασκευή, 04 Δεκ 2020, πραγματοποιήθηκε στο Στρατόπεδο «Αντιστράτηγου Στυλιανού Καλμπουρτζή» στο Δελίκηπο, ο επίσημος εορτασμός της Αγίας Βαρβάρας, Προστάτιδας του Όπλου του Πυροβολικού.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους, ο Υπουργός Άμυνας, κ. Χαράλαμπος Πετρίδης συνοδευόμενος από τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγο Δημόκριτο Ζερβάκη, ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Άμυνας, κ. Μαρίνος Σιζόπουλος, ο Υπαρχηγός, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Χρυσηλίου και ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Άμυνας, κ. Ανδρέας Λουκά. Παρευρέθηκαν επίσης, ο Διοικητής της Διοίκησης Πυροβολικού με το Επιτελείο του και ολιγομελής αντιπροσωπεία αξιωματικών άλλων όπλων και σωμάτων.

Με την ολοκλήρωση της τελετής, προσφέρθηκαν στους παρευρισκόμενους, ως είθισται στον εορτασμό της Αγίας Βαρβάρας, παραδοσιακοί λουκουμάδες.

Η τελετή του εορτασμού πραγματοποιήθηκε τηρουμένων όλων των μέτρων προστασίας από την πανδημία του COVID-19.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων