27/03/2020 27/03/2020 Απο άκρη ως άκρη οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους στους αγιορείτες πατέρες οι οποίοι τελούν αγρυπνία για την πανδημία που απειλεί την ανθρωπότητα. Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση για την αγρυπνία των 25 μοναστηριών, των εξαρτημάτων τους και του Πρωτάτου, τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης γέμισαν χαρμόσυνα μηνύματα και ευχαριστίες εκ...
27 Μαρτίου, 2020 - 21:54
Τελευταία ενημέρωση: 27/03/2020 - 22:10

Ευγνωμονούν τους Αγιορείτες για τις αγρυπνίες

Διαδώστε:
Ευγνωμονούν τους Αγιορείτες για τις αγρυπνίες

Απο άκρη ως άκρη οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους στους αγιορείτες πατέρες οι οποίοι τελούν αγρυπνία για την πανδημία που απειλεί την ανθρωπότητα.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση για την αγρυπνία των 25 μοναστηριών, των εξαρτημάτων τους και του Πρωτάτου, τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης γέμισαν χαρμόσυνα μηνύματα και ευχαριστίες εκ μέρους Ιεραρχών Ελλήνων ομογενών, και γενικότερα Ορθοδόξων Χριστιανών.

“Νιώθουμε ευλογημένοι για τις προσευχές και τις λιτανείες των μοναχών του Αγίου Όρους”

“Απόψε οι μοναχοί του Άθωνα προσεύχονται για έμας και τους ευχαριστούμε”αναφέρουν

Σε κοινωνικό μέσο δικτύωσης μάλιστα ο Πρόεδρος της εταιρείας Manatos & Manatos, μέλος του του Leadership 100, της National Hellenic Society και Πρόεδρος του ‘’Make-A-Wish Mid-Atlantic’’ έγραψε πόσο ευλογημένος νιώθει που τέτοιες ψυχές σαν τους μοναχούς του Αγίου Όρους που αφιερώθηκαν το Θεό προσεύχονται για τις ψυχές όλων μας κανοντας αγρυπνίες και λιτανείες με άγια λείψανα και θαυματουργές εικόνες ώστε να αντιμετωπιστεί η πανδημία και να ξεπεραστεί η δοκιμασία αυτή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων