17/06/2023 17/06/2023 Tον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη  Πειραιώς κ. Σεραφείμ,  επισκέφθηκε την Τετάρτη 2 Ιουνίου 2023, στη Μητρόπολη Πειραιά,  ο Υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ της Α΄ Αθηνών, Δ/χος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Ε.Μ.Π., συγγραφέας  κ.  Πάνος Αβραμόπουλος,  προκειμένου να λάβει την ευλογία του και τις   πατρικές του ευχές,  ενόψει της εκλογικής συμμετοχής του στις εκλογές της 25-ης Ιούνη. Δοθέντος ότι...
17 Ιουνίου, 2023 - 14:45
Τελευταία ενημέρωση: 17/06/2023 - 15:32

Την ευλογία του Μητροπολίτη Πειραιώς έλαβε ο υποψήφιος Βουλευτής Πάνος Αβραμόπουλος

Διαδώστε:
Την ευλογία του Μητροπολίτη Πειραιώς  έλαβε ο υποψήφιος Βουλευτής Πάνος Αβραμόπουλος

Tον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη  Πειραιώς κ. Σεραφείμ,  επισκέφθηκε την Τετάρτη 2 Ιουνίου 2023, στη Μητρόπολη Πειραιά,  ο Υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ της Α΄ Αθηνών, Δ/χος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Ε.Μ.Π., συγγραφέας  κ.  Πάνος Αβραμόπουλος,  προκειμένου να λάβει την ευλογία του και τις   πατρικές του ευχές,  ενόψει της εκλογικής συμμετοχής του στις εκλογές της 25-ης Ιούνη.

Δοθέντος ότι έχει συνάψει μία μακρά ηθική σχέση αγάπης, εκτίμησης και  πνευματικής  καθοδήγησης, με τον ευλαβή Επίσκοπο Πειραιώς κ. Σεραφείμ,  ο Πάνος Αβραμόπουλος, που σημειωτέον αναπτύσσει μία πολυμερή δημοσιογραφική και πολιτισμική δράση στο φάσμα της Ορθοδοξίας,  αρθρογραφώντας σε εκκλησιαστικά sites, αλλά και διατηρώντας ραδιοφωνική εκπομπή για την ορθοδοξία, τον πολιτισμό και την ιστορία,  στο Ραδιόφωνο του pemptouia.fm, αδράχνει την ευκαιρία πάντα,  να επισκεφθεί το σεβαστό του Πατέρα κ. Σεραφείμ και να λάβει τις ευχές, την πατρική του αγάπη και τις πνευματικές του κατευθυντηρίους στα κοινωνικά του βήματα.

Συνακόλουθα ο Πάνος Αβραμόπουλος συζήτησε με τον Μητροπολίτη Πειραιώς –  ο οποίος αναπτύσσει μέσα από τις εμπνευσμένες τάξεις της Μητροπόλεως Πειραιώς, ένα πολυεπίπεδο πολιτισμικό, κοινωνικό και ανθρωπιστικό έργο,  με κεντρικές επάλξεις του το ραδιόφωνο της Πειραϊκής Εκκλησίας, το «Μουσικό αναλόγιο»,  το σπουδαίο περιοδικό πολιτισμού και φιλοσοφικού στοχασμού «Πειραϊκή Εκκλησία»,  αλλά και άλλες ακόλουθες πολιτισμικές παρεμβάσεις, σε  θέματα του βυζαντινού πολιτισμού, στο μεγαλύτερο Λιμάνι της Ελλάδας του Πειραιώς –  και αλλά  ενδιαφέροντα ζητήματα,  προεξαρχόντων της πολιτισμικής ταυτότητας της Αθήνας,  δοθέντος ότι τόσον ο Πάνος Αβραμόπουλος, όσο και ο ευλαβής Επίσκοπος Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ,  μεγάλωσαν και ανδρώθηκαν στην Κυψέλη της Αθήνας,  που τη χαρακτηρίζει η αρχιτεκτονική της πανδαισία,  με τα αξεπέραστης αισθητικής νεοκλασικά, μοντερνιστικά και εκλεκτικιστικά κτίρια, αλλά και η ευρύτερη πολιτισμική της πρωτοπορία.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων