18/09/2021 18/09/2021 Την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021 στον Ιερόν Ναό του Αγίου Παύλου Περιστερίου τελείται τρισαρχιερατική Θεία Λειτουργία Ιερουργούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου, Αργολίδος κ. Νεκταρίου και Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρου, του και τοποτηρητού της Ιεράς Μητροπόλεως Περιστερίου. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, θα τελεσθεί τεσσαρακονθήμερον Ιερό Μνημόσυνο γιά την ανάπαυση της...
18 Σεπτεμβρίου, 2021 - 19:10
Τελευταία ενημέρωση: 18/09/2021 - 22:17

Το 40ημερο Μνημόσυνο του μακαριστού Περιστερίου

Διαδώστε:
Το 40ημερο Μνημόσυνο του μακαριστού Περιστερίου

Την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021 στον Ιερόν Ναό του Αγίου Παύλου Περιστερίου τελείται τρισαρχιερατική Θεία Λειτουργία Ιερουργούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου, Αργολίδος κ. Νεκταρίου και Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρου, του και τοποτηρητού της Ιεράς Μητροπόλεως Περιστερίου.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, θα τελεσθεί τεσσαρακονθήμερον Ιερό Μνημόσυνο γιά την ανάπαυση της ψυχής του αοιδίμου Μητροπολίτου Περιστερίου κυρού Κλήμεντος.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων