21/12/2021 21/12/2021 Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είπε στο υπουργικό συμβούλιο πως δεν θα γίνουν rapid test από όλους, εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους, αλλά θα δοθεί ισχυρή σύσταση για selt test για όσους βγουν να διασκεδάσουν παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida. Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε στο υπουργικό συμβούλιο τον οδικό χάρτη των μέτρων για...
21 Δεκεμβρίου, 2021 - 11:24
Τελευταία ενημέρωση: 21/12/2021 - 11:43

Τις επόμενες ώρες οι ανακοινώσεις για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά

Διαδώστε:
Τις επόμενες ώρες οι ανακοινώσεις για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είπε στο υπουργικό συμβούλιο πως δεν θα γίνουν rapid test από όλους, εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους, αλλά θα δοθεί ισχυρή σύσταση για selt test για όσους βγουν να διασκεδάσουν παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε στο υπουργικό συμβούλιο τον οδικό χάρτη των μέτρων για τις γιορτές, και επεσήμανε ότι θα ξανανοίξει η πλατφόρμα και θα δοθούν δωρεάν για όλους 2 self test στις γιορτές, .

Αναφορικά με την απόφαση να μην γίνουν rapid test από όλους, ο πρωθυπουργός είπε πως θα ήταν αδικία για τους εμβολιασμένους, ενώ θα υπήρχε πρόβλημα και με τη διαθεσιμότητα από τα φαρμακεία.

Εν τω μεταξύ σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου ανέφερε ότι η Όμικρον είναι εδώ και για αυτό όλες οι χώρες προσαρμόζουν τη στρατηγική τους. «Το επόμενο διάστημα θα αποσαφηνιστεί ο τρόπος για το πώς θα λειτουργήσουμε τις γιορτές. Βασικές αλλαγές δεν θα υπάρξουν», ανέφερε ο κ. Οικονόμου ερωτώμενος για το πλαίσιο των γιορτών και το τι μέτρα προτίθεται να πάρει η κυβέρνηση.

Ξεκαθάρισε ακόμη ότι η αγορά, τα εστιατόρια, η διασκέδαση θα παραμείνουν ανοιχτά, ενώ τόνισε ότι αυτή τη στιγμή δεν είναι στη σκέψη τους ένα lockdown και ότι η κυβέρνηση δεν θέλει να πάει σε καθολικά μέτρα και θα κάνει τα πάντα για να μην πάει η χώρα προς τα εκεί. Επίσης ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει καμία εισήγηση για να αναβληθεί το άνοιγμα των σχολείων μετά τις γιορτές και για μέτρα τύπου lockdown.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων