27/05/2020 27/05/2020 Τήρησαν το έθιμο και μετέφεραν χθες, όπως κάθε χρόνο, το Άγιο Φως από την Αλεξανδρούπολη στις περιοχές του βορείου Έβρου, ο δημοτικός σύμβουλος Κυπρίνου, Γιώργος Καφλόπουλος, ο πρώην πρόεδρος Πενταλόγου, Χάρης Κεραμάρης, ο Χρήστος Βλασίδης από τη Νέα Βύσσα και ο Στέφανος Κουρτίδης από τον Κυπρίνο. Έστω και ετεροχρονισμένα, αφού στις 18 Απριλίου λόγω κορωνοϊού δεν...
27 Μαΐου, 2020 - 18:26
Τελευταία ενημέρωση: 27/05/2020 - 18:27

Το Άγιο Φως έφτασε στον Βόρειο Έβρο

Διαδώστε:
Το Άγιο Φως έφτασε στον Βόρειο Έβρο

Τήρησαν το έθιμο και μετέφεραν χθες, όπως κάθε χρόνο, το Άγιο Φως από την Αλεξανδρούπολη στις περιοχές του βορείου Έβρου, ο δημοτικός σύμβουλος Κυπρίνου, Γιώργος Καφλόπουλος, ο πρώην πρόεδρος Πενταλόγου, Χάρης Κεραμάρης, ο Χρήστος Βλασίδης από τη Νέα Βύσσα και ο Στέφανος Κουρτίδης από τον Κυπρίνο.

Έστω και ετεροχρονισμένα, αφού στις 18 Απριλίου λόγω κορωνοϊού δεν είχαν αυτή τη δυνατότητα, μετέφεραν το Άγιο Φως, που παρέλαβαν από την Μητρόπολη της Αλεξανδρούπολης στο βόρειο τμήμα του ακριτικού νόμου, σε εκκλησίες χωριών και πόλεων της περιοχής Ορεστιάδας και Διδυμοτείχου.

Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, δεν έκρυψαν τη συγκίνηση τους για αυτή την ιδιαίτερη αποστολή, που, όπως χαρακτηριστικά είπαν, τους αξίωσε ο Θεός να φέρουν σε πέρας και φέτος.

Πηγή: evros-news.gr

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων