27/08/2019 27/08/2019 Το Συλλυπητήριο μήνυμα από τον συνδυασμό του Νέου Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη, για τον μακαριστό Μητροπολίτη Λήμνου, κυρό Ιερόθεο: Η έξοδος του Μητροπολίτου Λήμνου και Αγ. Ευστρατίου Ιερόθεου στερεί την Μητρόπολη του, το Βόρειο Αιγαίο και την Ελλάδα από έναν αγαπητό και άξιο Ποιμενάρχη, ο οποίος διακόνησε λίαν επιτυχώς επί πολλά έτη αξίως και...
27 Αυγούστου, 2019 - 12:45

Το “Άλμα Ανάπτυξης” για τον μακαριστό Μητρ. Λήμνου

Διαδώστε:
Το “Άλμα Ανάπτυξης” για τον μακαριστό Μητρ. Λήμνου

Το Συλλυπητήριο μήνυμα από τον συνδυασμό του Νέου Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη, για τον μακαριστό Μητροπολίτη Λήμνου, κυρό Ιερόθεο:

Η έξοδος του Μητροπολίτου Λήμνου και Αγ. Ευστρατίου Ιερόθεου στερεί την Μητρόπολη του, το Βόρειο Αιγαίο και την Ελλάδα από έναν αγαπητό και άξιο Ποιμενάρχη, ο οποίος διακόνησε λίαν επιτυχώς επί πολλά έτη αξίως και με αφοσίωση.

Το ΑΛΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ συμμετέχει στο βαθύτατο πένθος και συλλυπείται θερμώς τους συγγενείς, τον κλήρο των δύο νήσων και όλο το ποίμνιο του.

Ας είναι αιωνία η μνήμη του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων