10/11/2021 10/11/2021 Για το αναπτυξιακό πλάνο της Εκκλησίας της Ελλάδος για το Σχιστό ενημερώθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης από τη διοίκηση της Εκκλησιαστικής Κεντρικής Υπηρεσία Οικονομικών (ΕΚΥΟ) την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021. Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση του Υπουργείου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Γεωργιάδης συναντήθηκε, παρουσία του Γ.Γ. Ιδιωτικών Επενδύσεων και Συμπράξεων Δημοσίου...
10 Νοεμβρίου, 2021 - 16:43
Τελευταία ενημέρωση: 10/11/2021 - 17:08

Το αναπτυξιακό πλάνο της Εκκλησίας για το Σχιστό

Διαδώστε:
Το αναπτυξιακό πλάνο της Εκκλησίας για το Σχιστό

Για το αναπτυξιακό πλάνο της Εκκλησίας της Ελλάδος για το Σχιστό ενημερώθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης από τη διοίκηση της Εκκλησιαστικής Κεντρικής Υπηρεσία Οικονομικών (ΕΚΥΟ) την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021.

Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση του Υπουργείου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Γεωργιάδης συναντήθηκε, παρουσία του Γ.Γ. Ιδιωτικών Επενδύσεων και Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα Ορέστη Καβαλάκη, με τον Γεν. Διευθυντή, Αρχιμανδρίτη Νικόδημο Φαρμάκη και τον Διευθυντή Ανάπτυξης της Ε.Κ.Υ.Ο, Αρχιμανδρίτη Ιάκωβο Ανδριόπουλο.

Δείτε την σχετική ανάρτηση του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων