19/03/2020 19/03/2020 Νέο μήνυμα προς τον λαό απηύθυνε σήμερα το απόγευμα ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης με δεδομένη την κρίσιμη κατάσταση εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. «Στην Ιταλία δεν έχουν φέρετρα να θάψουν τους νεκρούς τους», δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης αναφερόμενος στην τραγική κατάσταση της γείτονος χώρας, ενώ συμπλήρωσε με νόημα «Από τη συμπεριφορά μας εξαρτάται εάν...
19 Μαρτίου, 2020 - 19:31
Τελευταία ενημέρωση: 19/03/2020 - 20:55

“Μένουμε σπίτι, μένουμε αισιόδοξοι, μένουμε υγιείς”

Διαδώστε:
“Μένουμε σπίτι, μένουμε αισιόδοξοι, μένουμε υγιείς”

Νέο μήνυμα προς τον λαό απηύθυνε σήμερα το απόγευμα ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης με δεδομένη την κρίσιμη κατάσταση εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

«Στην Ιταλία δεν έχουν φέρετρα να θάψουν τους νεκρούς τους», δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης αναφερόμενος στην τραγική κατάσταση της γείτονος χώρας, ενώ συμπλήρωσε με νόημα «Από τη συμπεριφορά μας εξαρτάται εάν θα πάρουμε μέτρα για τον περιορισμό της κυκλοφορίας».

“Μένουμε σπίτι, μένουμε αισιόδοξοι” μένουμε υγιείς” κατέληξε ο Πρωθυπουργός:

Το νέο του μήνυμα έρχεται λίγες ημέρες μετά την απόφαση της κυβέρνησης να αναστείλει τις λειτουργίες σε όλους τους χώρους θρησκευτικής λατρείας κάθε δόγματος και θρησκείας, ενώ οι Εκκλησίες να παραμείνουν ανοικτές μόνο για ατομική προσευχή. Επίσης τις αποφάσεις αλλά και τη λήψη γενικευμένων μέτρων για προστασία από την εξάλειψη του κορωνοϊού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων