10/11/2022 09/11/2022 Συλλυπητήρια προς την Εκκλησία της Κύπρου, την Κυπριακή Κυβέρνηση, τον Κυπριακό λαό και τους οικείους του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Κύπρου κυρού Χρυσοστόμου Β’, ο οποίος εκοιμήθη εν Κυρίω στις 06:40 το πρωί της Δευτέρας 7 Νοεμβρίου 2022 σε ηλικία 81 ετών, εκφράζει το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών: «Εκφράζουμε τη βαθύτατη...
10 Νοεμβρίου, 2022 - 8:10
Τελευταία ενημέρωση: 09/11/2022 - 21:10

Το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών για την εκδημία του Αρχιεπισκόπου Κύπρου Χρυσοστόμου

Διαδώστε:
Το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών για την εκδημία του Αρχιεπισκόπου Κύπρου Χρυσοστόμου

Συλλυπητήρια προς την Εκκλησία της Κύπρου, την Κυπριακή Κυβέρνηση, τον Κυπριακό λαό και τους οικείους του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Κύπρου κυρού Χρυσοστόμου Β’, ο οποίος εκοιμήθη εν Κυρίω στις 06:40 το πρωί της Δευτέρας 7 Νοεμβρίου 2022 σε ηλικία 81 ετών, εκφράζει το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών:

«Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας για την εκδημία του Αρχιεπισκόπου Νέας Ιουστινιανής και Πάσης Κύπρου κυρού Χρυσοστόμου Β΄.

Ο Μακαριστός Ιεράρχης υπήρξε σημαντική μορφή για την Ορθοδοξία και την Εκκλησία της Κύπρου.

Με όλες του τις δυνάμεις εργάσθηκε υπέρ της Εκκλησίας της Κύπρου και του Κυπριακού Ελληνισμού, με πρωτοβουλίες για την προώθηση της θρησκευτικής ελευθερίας, της ειρήνης και της δικαιοσύνης στον κόσμο.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια προς την Εκκλησία της Κύπρου, την Κυπριακή Κυβέρνηση, τον Κυπριακό λαό και τους οικείους του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εκοιμήθη ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β’

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων