06/10/2021 07/10/2021 Ολοκληρώθηκε η 3η ημέρα των εργασιών της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος. Η συνεδρίαση επικεντρώθηκε στο ζήτημα της πανδημίας και τη στάση της Εκκλησίας απέναντι σε αυτή αλλά και σε ορισμένες “θεωρίες συνωμοσίας” επ’ αυτού του φλέγοντος ζητήματος που απασχολεί το ευσεβές πλήρωμα της Εκκλησίας. Η συζήτηση, όπως ανέφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος...
06 Οκτωβρίου, 2021 - 16:15
Τελευταία ενημέρωση: 07/10/2021 - 8:41

Το επίσημο Ανακοινωθέν της 3ης ημέρας της Ιεραρχίας

Διαδώστε:
Το επίσημο Ανακοινωθέν της 3ης ημέρας της Ιεραρχίας

Ολοκληρώθηκε η 3η ημέρα των εργασιών της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος. Η συνεδρίαση επικεντρώθηκε στο ζήτημα της πανδημίας και τη στάση της Εκκλησίας απέναντι σε αυτή αλλά και σε ορισμένες “θεωρίες συνωμοσίας” επ’ αυτού του φλέγοντος ζητήματος που απασχολεί το ευσεβές πλήρωμα της Εκκλησίας. Η συζήτηση, όπως ανέφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος, διεξήχθη σε κλίμα ενότητας.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες:
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων