20/07/2021 20/07/2021 Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, συνεχάρη τον Δήμαρχο Λειβαδιάς Ιωάννη Ταγκαλέγκα και το Δημοτικό Συμβούλιο Λεβαδέων για την πρωτοβουλία τους να βραβεύσουν τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο, τιμώντας τον με το Χρυσό Κλειδί της πόλης. Ο κ. Σπανός, εξήρε το πλούσιο...
20 Ιουλίου, 2021 - 15:27
Τελευταία ενημέρωση: 20/07/2021 - 17:13

Το έργο του Μακαριωτάτου εξήρε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας

Διαδώστε:
Το έργο του Μακαριωτάτου εξήρε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, συνεχάρη τον Δήμαρχο Λειβαδιάς Ιωάννη Ταγκαλέγκα και το Δημοτικό Συμβούλιο Λεβαδέων για την πρωτοβουλία τους να βραβεύσουν τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο, τιμώντας τον με το Χρυσό Κλειδί της πόλης.

Ο κ. Σπανός, εξήρε το πλούσιο φιλανθρωπικό, ποιμαντικό, επιστημονικό και διοικητικό έργο του, όσο και το ότι ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος στέκεται στο ύψος των περιστάσεων λαμβάνοντας τη δέουσα στάση απέναντι στα διακυβεύματα, που αντιμετωπίζει η κοινωνία μας.

“Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος αξίζει όχι μόνο την τιμή αλλά και την αγάπη του κόσμου”, κατέληξε ο κ. Σπανός.

Αναλυτικά στην ανάρτηση γράφει: 

“Συγχαρητήρια στον Δήμαρχο Ιωάννης Ταγκαλέγκας και το Δημοτικό Συμβούλιο Λεβαδέων για την λαμπρή τους πρωτοβουλία να τιμήσουν τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδας κκ Ιερώνυμο. Ο συντοπίτης μας, Βοιωτός προκαθήμενος της Εκκλησίας της Ελλάδας με το πλούσιο φιλανθρωπικό, ποιμαντικό, επιστημονικό και διοικητικό του έργο, αλλά και με τη θέση και στάση που λαμβάνει στα κρίσιμα διακυβεύματα της κοινωνίας μας, επιβεβαιώνει ότι αξίζει όχι μόνο την τιμή, αλλά και την αγάπη του κόσμου!”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Όσοι πολεμάνε Θρησκεία και Επιστήμη είναι σε λανθασμένο δρόμο» – Το Χρυσό Κλειδί της Λιβαδειάς στον Μακαριώτατο

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων