01/04/2020 01/04/2020 Στη σημερινή συνάντηση που είχε με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο αναφέρθηκε σε ανάρτηση του ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης. Ο κ. Μπακογιάννης εκφράζει τις ευχαριστίες του στον Μακαριώτατο και την “ΑΠΣΟΤΟΛΗ” καθώς επιβεβαιώνουν μέσα από τη συνεργασία τους με τον Δήμο τον κοινό στόχο να μην υπάρξει ούτε ένας συμπολίτης...
01 Απριλίου, 2020 - 16:36
Τελευταία ενημέρωση: 01/04/2020 - 16:41

Το ευχαριστώ του Κώστα Μπακογιάννη προς τον Αρχιεπίσκοπο

Διαδώστε:
Το ευχαριστώ του Κώστα Μπακογιάννη προς τον Αρχιεπίσκοπο

Στη σημερινή συνάντηση που είχε με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο αναφέρθηκε σε ανάρτηση του ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Ο κ. Μπακογιάννης εκφράζει τις ευχαριστίες του στον Μακαριώτατο και την “ΑΠΣΟΤΟΛΗ” καθώς επιβεβαιώνουν μέσα από τη συνεργασία τους με τον Δήμο τον κοινό στόχο να μην υπάρξει ούτε ένας συμπολίτης μας χωρίς φροντίδα.

“Αυτές τις ώρες, είναι σημαντικό να ενώνουμε δυνάμεις για όλους εκείνους που αυτή η κρίση τους βρήκε ανήμπορους, μόνους ή αδύναμους. Σύμμαχος και συνοδοιπόρος μας σε αυτήν την προσπάθεια είναι η «Αποστολή» και, κυρίως, ο Αρχιεπίσκοπος κ.κ. Ιερώνυμος. Τον ευχαριστώ γιατί σήμερα επιβεβαιώσαμε αυτήν την ενότητα. Κοινός μας στόχος να μην υπάρξει ούτε ένας συμπολίτης μας χωρίς φροντίδα” αναφέρει.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων