21/04/2020 21/04/2020 Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” προς τους πιστούς της χώρας, απηύθυνε ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν , τονίζοντας ότι συμμορφώθηκαν πλήρως με τα περιοριστικά μέτρα τις ημέρες του Πάσχα «Μαζί, ενώνοντας δυνάμεις, επιλύουμε τα προβλήματα. Και για αυτό, όπως έχω πει περισσότερες από μία φορές, έχουμε τα πάντα. Μια υγιή, ισχυρή οικονομία, επιστημονικό δυναμικό, το απαραίτητο...
21 Απριλίου, 2020 - 10:29
Τελευταία ενημέρωση: 21/04/2020 - 9:46

Το “ευχαριστώ” του Πούτιν προς τους πιστούς

Διαδώστε:
Το “ευχαριστώ” του Πούτιν προς τους πιστούς

Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” προς τους πιστούς της χώρας, απηύθυνε ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν , τονίζοντας ότι συμμορφώθηκαν πλήρως με τα περιοριστικά μέτρα τις ημέρες του Πάσχα
«Μαζί, ενώνοντας δυνάμεις, επιλύουμε τα προβλήματα. Και για αυτό, όπως έχω πει περισσότερες από μία φορές, έχουμε τα πάντα. Μια υγιή, ισχυρή οικονομία, επιστημονικό δυναμικό, το απαραίτητο υλικό και άκρως επαγγελματική βάση στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης. Αναλύουμε προσεκτικά την εμπειρία άλλων χωρών. Συνεργαζόμαστε ενεργά με τους ξένους φίλους και συναδέλφους μας », τόνισε ο Ρώσος πρόεδρος.
Ο κ. Πούτιν απέστειλε επίσης συγχαρητήρια επιστολή στον Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλο.
Ο Πρόεδρος εξέφρασε «βαθιά ευγνωμοσύνη» στον Πατριάρχη για την «ακούραστη υπεύθυνη δουλειά του, για τη μεγάλη προσωπική του συμβολή στη διατήρηση της ειρήνης και της αρμονίας». Επιπλέον, τον ευχαρίστησε «για την εποικοδομητική συνεργασία στην τρέχουσα δύσκολη περίοδο».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων