27/01/2020 27/01/2020 Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης ο νόμος 4653/2020  «Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΘ.Α.Α.Ε.), Ειδικοί Λογαριασμοί Κονδυλίων Έρευνας Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, Ερευνητικών και Τεχνολογικών Φορέων και άλλες διατάξεις». Ο σχετικός νόμος, που ψηφίστηκε από την Βουλή την περασμένη εβδομάδα,περιλαμβάνει τις διατάξεις αναφορικά με την αναγραφή του θρησκεύματος και της ιθαγένειας στα απολυτήρια Λυκείου, αλλά και σχετικά...
27 Ιανουαρίου, 2020 - 14:15
Τελευταία ενημέρωση: 27/01/2020 - 14:17

Το ΦΕΚ για την απαλοιφή του θρησκεύματος από τα απολυτήρια

Διαδώστε:
Το ΦΕΚ για την απαλοιφή του θρησκεύματος από τα απολυτήρια

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης ο νόμος 4653/2020  «Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΘ.Α.Α.Ε.), Ειδικοί Λογαριασμοί Κονδυλίων Έρευνας Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, Ερευνητικών και Τεχνολογικών Φορέων και άλλες διατάξεις».

Ο σχετικός νόμος, που ψηφίστηκε από την Βουλή την περασμένη εβδομάδα,περιλαμβάνει τις διατάξεις αναφορικά με την αναγραφή του θρησκεύματος και της ιθαγένειας στα απολυτήρια Λυκείου, αλλά και σχετικά με τον εορτασμό των Τριών Ιεραρχών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΦΕΚ ΕΔΩ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων