19/11/2020 19/11/2020 Στη Μονάδα αυξημένης φροντίδας του νοσοκομείου Ευαγγελισμός νοσηλεύεται ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος σύμφωνα με το ανακοινωθέν του νοσοκομείου. Αναλυτικά αναφέρει: “Ο Μακαριώτατος Αρχιεπισκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, εισήχθη σήμερα στις 07:40 με διάγνωση COVID και νοσηλεύεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, όπου υποβάλλεται και σε εξετάσεις. Σύντομα θα ακολουθήσει ανακοινωθέν για την πορεία της υγείας...
19 Νοεμβρίου, 2020 - 10:21
Τελευταία ενημέρωση: 19/11/2020 - 10:39

Το νοσοκομείο Ευαγγελισμός για την πορεία νοσηλείας του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου

Διαδώστε:
Το νοσοκομείο Ευαγγελισμός για την πορεία νοσηλείας του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου

Στη Μονάδα αυξημένης φροντίδας του νοσοκομείου Ευαγγελισμός νοσηλεύεται ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος σύμφωνα με το ανακοινωθέν του νοσοκομείου.

Αναλυτικά αναφέρει:

“Ο Μακαριώτατος Αρχιεπισκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, εισήχθη σήμερα στις 07:40 με διάγνωση COVID και νοσηλεύεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, όπου υποβάλλεται και σε εξετάσεις. Σύντομα θα ακολουθήσει ανακοινωθέν για την πορεία της υγείας του”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων