16/10/2020 16/10/2020 Τις δημοσιογράφους που θα απαρτίζουν το νέο cluster Media υποδέχθηκε χθες η Πρόεδρος του ICC WOMEN HELLAS Μαρίνα Οφλούδη – Γιαβρόγλου & μέλη της συντονιστικής επιτροπής σε δείπνο με θέα την Ακρόπολη & τον ολοκαίνουργιο φωτισμό της. Η Υπεύθυνη ενημέρωσης στο κανάλι της Βουλής, Αλεξία Κουλούρη, η Πρόεδρος των Ευρωπαίων δημοσιογράφων, Σάγια Τσαουσίδου, & δύο...
16 Οκτωβρίου, 2020 - 8:14
Τελευταία ενημέρωση: 16/10/2020 - 12:45

Το ΙCC WOMEN HELLAS μπροστά από τη φωτισμένη Ακρόπολη

Διαδώστε:
Το ΙCC WOMEN HELLAS μπροστά από τη φωτισμένη Ακρόπολη

Τις δημοσιογράφους που θα απαρτίζουν το νέο cluster Media υποδέχθηκε χθες η Πρόεδρος του ICC WOMEN HELLAS Μαρίνα Οφλούδη – Γιαβρόγλου & μέλη της συντονιστικής επιτροπής σε δείπνο με θέα την Ακρόπολη & τον ολοκαίνουργιο φωτισμό της.

Η Υπεύθυνη ενημέρωσης στο κανάλι της Βουλής, Αλεξία Κουλούρη, η Πρόεδρος των Ευρωπαίων δημοσιογράφων, Σάγια Τσαουσίδου, & δύο εμπειρότατες δημοσιογράφοι του ελεύθερου ρεπορτάζ με διεθνείς επιτυχίες στο ενεργητικό τους, η Μαρία Λεμονιά και η Αννα Γριμάνη, δήλωσαν «έτοιμες από καιρό» να συμβάλλουν στην δικτύωση των Ελληνίδων που διαπρέπουν σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ταυτόχρονα, η Πρόεδρος καλωσόρισε την δημοσιογράφο – συγγραφέα Ιουστίνη Φραγκούλη, που αναλαμβάνει να δημιουργήσει το cluster του ICC WOMEN HELLAS στον Καναδά όπου ζει, εργάζεται, δημιουργεί & προοδεύει τα τελευταία 31 χρόνια.

Σε video call οι δημοσιογράφοι μίλησαν & αντάλλαξαν απόψεις με την Ελληνογαλλίδα Ευρωβουλευτή (στο κόμμα του Εμμανουέλ Μακρόν) Χρυσούλα Ζαχαροπούλου, η οποία θα συμβάλει στην διεύρυνση του ICC στην Ευρώπη, εκκινώντας από τις Ελληνίδες της Γαλλίας.

Η δεύτερη τηλε-σύνδεση έγινε με τις Βρυξέλλες και την Ελληνίδα Ευρωβουλευτή Ελίζα Βόζενμπεργκ Ambassador του ICC WOMEN HELLAS για την ισότητα, τον τομέα που έχει αναλάβει & στο Ευρωκοινοβούλιο.

Παρούσα ήταν επίσης η πρέσβης Κατερίνα Μπούρα από τις πρώτες γυναίκες του διπλωματικού σώματος στην Ελλάδα & η υπεύθυνη της Ελληνικής Αγωγής, Ευγενία Μανωλίδου, με τη νομικό Ελένη Γιαννοπούλου & την οδοντίατρο Αγγελική Μαργαρίτη Andrews, που συναπαρτίζουν το cluster «Απόδημος Ελληνισμός».

Last, but not least η Νιόβη Χριστοπούλου μία δυναμική Ελληνοαμερικανίδα που ηγείται του cluster της Νέας Υόρκης στο οποίο συμμετέχουν επιχειρηματίες ή ακαδημαϊκοί, όπως η Αlexandra Vasillaros, η Evi Adamidi, η Maria Vassalos, η Hara Mavrikos Gisholt, η Jaqueline Anca Vassilatos & η Marina Hadjipateras.

Ο κόσμος έγινε ξαφνικά μικρός κάτω από τον όμορφο Αττικό ουρανό, αφού οι Ελληνίδες από κάθε γωνιά του πλανήτη έδωσαν υπόσχεση να στηρίξουν η μία την άλλη, να δικτυωθούν και να αλληλογνωριστούν, ώστε να υλοποιηθούν projects για την ενδυνάμωση των όπου γης Ελληνίδων!

Φωτογραφίες: Vassilis Koutroumanos

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων