07/02/2020 07/02/2020 Το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020 στις 6.μ.μ. στο Ιερό Μετόχιο του Αγίου Χαραλάμπους της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας κατά τον φετινό εορτασμό του αγίου Ιερομάρτυρος Χαραλάμπους του θαυματουργού θα μεταφερθεί τίμιο λείψανο του οσίου και θεοφόρου πατρός ημών Ιερωνύμου του Σιμωνοπετρίτου, άρτι αναγραφέντος στας δέλτους των αγίων της Ορθοδόξου Εκκλησίας, προερχομένου εκ της κυριάρχου Ιεράς...
07 Φεβρουαρίου, 2020 - 12:07
Τελευταία ενημέρωση: 07/02/2020 - 12:35

Το ιερό λείψανο του Οσίου Ιερωνύμου του Σιμωνοπετρίτου στη Θεσσαλονίκη

Διαδώστε:
Το ιερό λείψανο του Οσίου Ιερωνύμου του Σιμωνοπετρίτου στη Θεσσαλονίκη

Το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020 στις 6.μ.μ. στο Ιερό Μετόχιο του Αγίου Χαραλάμπους της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας κατά τον φετινό εορτασμό του αγίου Ιερομάρτυρος Χαραλάμπους του θαυματουργού θα μεταφερθεί τίμιο λείψανο του οσίου και θεοφόρου πατρός ημών Ιερωνύμου του Σιμωνοπετρίτου, άρτι αναγραφέντος στας δέλτους των αγίων της Ορθοδόξου Εκκλησίας, προερχομένου εκ της κυριάρχου Ιεράς Μονής.

Η υποδοχή του ιερού λειψάνου θα γίνει στην είσοδο της οδού Εξαδακτύλου και θα ακολουθήσει πανηγυρικός Εσπερινός. Την πανήγυρη θα λαμπρύνει με την παρουσία του ο Πανοσιολογιώτατος Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας Αρχιμανδρίτης Ελισαίος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων