25/02/2021 25/02/2021 “Το Ιράκ δεν είναι Ιράκ χωρίς τους Χριστιανούς”, δήλωσε ο Ιρακινός πρωθυπουργός Μουσταφά Αλ-Καντίμι, κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τους Ηγέτες των Χριστιανικών Κοινοτήτων της χώρας. “Εμείς οι Ιρακινοί στηρίζουμε τον πολιτιστικό και θρησκευτικό πλουραλισμό και θα παραμείνουμε σύμβολο συνύπαρξης και ανοχής, τα σχέδια σκοτεινών ομάδων να καταστρέψουν η υπέροχη χώρα μας” τόνισε....
25 Φεβρουαρίου, 2021 - 11:50
Τελευταία ενημέρωση: 25/02/2021 - 11:03

“Το Ιράκ δεν είναι Ιράκ χωρίς τους Χριστιανούς”

Διαδώστε:
“Το Ιράκ δεν είναι Ιράκ χωρίς τους Χριστιανούς”

“Το Ιράκ δεν είναι Ιράκ χωρίς τους Χριστιανούς”, δήλωσε ο Ιρακινός πρωθυπουργός Μουσταφά Αλ-Καντίμι, κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τους Ηγέτες των Χριστιανικών Κοινοτήτων της χώρας.

“Εμείς οι Ιρακινοί στηρίζουμε τον πολιτιστικό και θρησκευτικό πλουραλισμό και θα παραμείνουμε σύμβολο συνύπαρξης και ανοχής, τα σχέδια σκοτεινών ομάδων να καταστρέψουν η υπέροχη χώρα μας” τόνισε.
Ο πρωθυπουργός της χώρας αναφέρθηκε την μακραίωνη παρουσία των Χριστιανών στην περιοχή και επανέλαβε ότι στόχος της κυβέρνησής του είναι να καταπολεμήσει τη διαφθορά και να εγγυηθεί τη συνύπαρξη μεταξύ των διαφόρων κοινωνικών και θρησκευτικών κοινοτήτων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων