19/03/2021 19/03/2021 Κοινή επίσκεψη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο πραγματοποίησαν την Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2021, οι δήμαρχοι Αθηναίων και Κωνσταντινουπόλεως, κ.κ. Κώστας Μπακογιάννης και Εκρέμ Ιμάμογλου. Μετά το πέρας της κατ΄ ιδίαν συναντήσεώς τους, ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος αποχαιρέτησε τους δύο Δημάρχους στον αυλόγυρο του Πατριαρχείου. Ακολούθως ο κ. Μπακογιάννης και οι συνεργάτες του προσκύνησαν στον πάνσεπτο...
19 Μαρτίου, 2021 - 22:57
Τελευταία ενημέρωση: 19/03/2021 - 22:55

Το κεράκι Μπακογιάννη στον Πατριαρχικό Ναό

Διαδώστε:
Το κεράκι Μπακογιάννη στον Πατριαρχικό Ναό

Κοινή επίσκεψη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο πραγματοποίησαν την Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2021, οι δήμαρχοι Αθηναίων και Κωνσταντινουπόλεως, κ.κ. Κώστας Μπακογιάννης και Εκρέμ Ιμάμογλου. Μετά το πέρας της κατ΄ ιδίαν συναντήσεώς τους, ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος αποχαιρέτησε τους δύο Δημάρχους στον αυλόγυρο του Πατριαρχείου.

Ακολούθως ο κ. Μπακογιάννης και οι συνεργάτες του προσκύνησαν στον πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό, όπου ο Πρωτοσυγκελλεύων κ. Θεόδωρος τους ενημέρωσε για την ιστορία του, καθώς και για τα ιερά λείψανα και τα κειμήλια που φυλάσσονται σε αυτόν.

 

 

 

Φωτογραφίες: Νίκος Μαγγίνας / Οικουμενικό Πατριαρχείο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ – Το Οικουμενικό Πατριαρχείο για την επίσκεψη Μπακογιάννη – Ιμάμογλου

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων