25/02/2019 25/02/2019 Τρεις βουλευτές του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος φαίνεται ότι ενοχλούνται από τα “αντιδραστικά”, όπως τα χαρακτηρίζουν, συνθήματα σε στρατόπεδα, με αφορμή την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών. “Η Κυβέρνηση έχει σοβαρές ευθύνες για την ανοχή που δείχνει”, όπως λένε, επιχειρώντας οι τρεις βουλευτές να συνδέσουν τα εν λόγω συνθήματα με χρυσαυγίτες και άλλους ακροδεξιούς. “Ερωτάται ο...
25 Φεβρουαρίου, 2019 - 15:45

Το ΚΚΕ “ενοχλείται” από τα αλυτρωτικά συνθήματα

Διαδώστε:
Το ΚΚΕ “ενοχλείται” από τα αλυτρωτικά συνθήματα

Τρεις βουλευτές του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος φαίνεται ότι ενοχλούνται από τα “αντιδραστικά”, όπως τα χαρακτηρίζουν, συνθήματα σε στρατόπεδα, με αφορμή την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών. “Η Κυβέρνηση έχει σοβαρές ευθύνες για την ανοχή που δείχνει”, όπως λένε, επιχειρώντας οι τρεις βουλευτές να συνδέσουν τα εν λόγω συνθήματα με χρυσαυγίτες και άλλους ακροδεξιούς. “Ερωτάται ο κ. Υπουργός, τι μέτρα θα λάβει η Κυβέρνηση, ώστε να σταματήσει εδώ και τώρα η αναφώνηση αλυτρωτικών αντιδραστικών συνθημάτων στρατόπεδα” όπως επακριβώς αναφέρει η επίκαιρη ερώτηση τους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων