23/12/2020 23/12/2020 To κλείσιμο των χώρων θρησκευτικής λατρείας, μεταξύ και άλλων μέτρων για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορονοϊού εκ μέρους της Πολιτείας, έχει ψυχοκοινωνικές επιπτώσεις, είπε αναφορικά με τους περιορισμούς που απασχολούν τους πιστούς, η Υφυπουργός Υγείας κα Ζωή Ράπτη, η οποία είναι υπεύθυνη για ζητήματα ψυχικής υγείας. Η Υφυπουργός ανέφερε, κατά την επίσημη ενημέρωση της...
23 Δεκεμβρίου, 2020 - 18:33
Τελευταία ενημέρωση: 23/12/2020 - 22:58

To κλείσιμο των χώρων λατρείας έχει ψυχοκοινωνικές επιπτώσεις

Διαδώστε:
To κλείσιμο των χώρων λατρείας έχει ψυχοκοινωνικές επιπτώσεις

To κλείσιμο των χώρων θρησκευτικής λατρείας, μεταξύ και άλλων μέτρων για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορονοϊού εκ μέρους της Πολιτείας, έχει ψυχοκοινωνικές επιπτώσεις, είπε αναφορικά με τους περιορισμούς που απασχολούν τους πιστούς, η Υφυπουργός Υγείας κα Ζωή Ράπτη, η οποία είναι υπεύθυνη για ζητήματα ψυχικής υγείας. Η Υφυπουργός ανέφερε, κατά την επίσημη ενημέρωση της 23ης Δεκεμβρίου, ότι, “ενωμένοι θα καταφέρουμε να νικήσουμε την πανδημία, με τη βοήθεια του Θεού και της επιστήμης, όπως είπε και ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος κ.κ. Ιερώνυμος που εξήλθε νικητής απο το Νοσοκομείο Ευαγγελισμός”.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων