26/03/2019 26/03/2019 Ένα ξωκλήσι στη μνήμη του οπαδού του ΠΑΟΚ, Νάσου Κωνσταντίνου, ανεγείρεται τους τελευταίους μήνες στην Πάφο με πρωτοβουλία της οικογένειας, φίλων του Δικεφάλου ενώ ενδιαφέρον έδειξαν και μερικοί φίλοι της ΑΕΚ. Αρχικά θα πρέπει να σημειωθεί πως την εν λόγω πρωτοβουλία για την ανέγερση του ξωκλησιού είχε καθαρά η οικογένειά του Νάσου Κωνσταντίνου και τον...
26 Μαρτίου, 2019 - 16:56
Τελευταία ενημέρωση: 26/03/2019 - 17:15

Το ξωκλήσι που ένωσε τους φιλάθλους

Διαδώστε:
Το ξωκλήσι που ένωσε τους φιλάθλους

Ένα ξωκλήσι στη μνήμη του οπαδού του ΠΑΟΚ, Νάσου Κωνσταντίνου, ανεγείρεται τους τελευταίους μήνες στην Πάφο με πρωτοβουλία της οικογένειας, φίλων του Δικεφάλου ενώ ενδιαφέρον έδειξαν και μερικοί φίλοι της ΑΕΚ.

Αρχικά θα πρέπει να σημειωθεί πως την εν λόγω πρωτοβουλία για την ανέγερση του ξωκλησιού είχε καθαρά η οικογένειά του Νάσου Κωνσταντίνου και τον χώρο για την ανέγερση παραχώρησε η Ιερά Μητρόπολη Πάφου.

Τα έξοδα για το ξωκλήσι ανέλαβε εξ’ ολοκλήρου η οικογένεια του νεαρού με τη στήριξη κάποιων επαγγελματιών της οικοδομικής βιομηχανίας, αλλά και φίλων τόσο του Σ.Φ Π.Α.Ο.Κ Πάφου “Νάσος Κωνσταντίνου” όσο και μερικοί φίλοι της ΑΕΚ από την Κύπρο.

Παράλληλα οι φίλοι του Δικεφάλου στην Κύπρο απηύθυναν κάλεσμα και στο μέλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Γιώργο Σαββίδη ώστε να στηρίξει αυτή την προσπάθεια, κάτι που είχε κάνει και στο παρελθόν η οικογένεια Σαββίδη, ειδικά εκείνες τις πρώτες δύσκολες στιγμές.

Πηγή:www.live-sports365.com 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων