14/10/2019 14/10/2019 Το κτίριο υπηρεσιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, επί της οδού 26ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, θα εγκαινιάσει την ερχόμενη Παρασκευή το πρωί η Α.Θ.Π. ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος. Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου προσκάλεσε τους περιφερειακούς συμβούλους στην τελετή που θα γίνει ενώ υπενθύμισε ότι το κτίριο...
14 Οκτωβρίου, 2019 - 18:00
Τελευταία ενημέρωση: 14/10/2019 - 19:38

Κτίριο της Περιφ. Κεντρ. Μακεδονίας θα εγκαινιάσει ο Παναγιώτατος

Διαδώστε:
Κτίριο της Περιφ. Κεντρ. Μακεδονίας θα εγκαινιάσει ο Παναγιώτατος

Το κτίριο υπηρεσιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, επί της οδού 26ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, θα εγκαινιάσει την ερχόμενη Παρασκευή το πρωί η Α.Θ.Π. ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος.

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου προσκάλεσε τους περιφερειακούς συμβούλους στην τελετή που θα γίνει ενώ υπενθύμισε ότι το κτίριο αυτό ξεκίνησε να λειτουργεί πριν από περίπου έναν χρόνο, όταν εγκαταστάθηκαν εκεί και οι τελευταίοι εργαζόμενοι της Περιφέρειας. Με τον τρόπο αυτό επιτεύχθηκε μεγάλη εξοικονόμηση πόρων καθώς, όπως είπε ο κ. Τζιτζικώστας, μέχρι τη μεταφορά των υπηρεσιών στο νέο υπερσύγχρονο και βιοκλιματικό κτίριο, η Περιφέρεια νοίκιαζε 12 χώρους για να καλύψει τις ανάγκες της.

“Ο λόγος που αποφασίσαμε αρχικά να μην εγκαινιαστεί το κτίριο αλλά να λειτουργήσει ήταν ότι δεν θέλαμε να θεωρηθεί ότι το εγκαινιάζουμε εν μέσω της προεκλογικής περιόδου. Τώρα λοιπόν, έχοντας τελειώσει με τις εκλογές, και στην αρχή αυτής της νέας περιφερειακής θητείας επιλέγουμε με την κεφαλή της ορθόδοξης εκκλησίας να κάνουμε τα εγκαίνια ενός κτιρίου όπου βρίσκονται 570 εργαζόμενοι και από το οποίο εξυπηρετούνται καθημερινά 2000 συμπολίτες μας” πρόσθεσε ο κ. Τζιτζικώστας.

 

Πηγή: Π.Γ. / ΑΠΕ-ΜΠΕ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων