16/02/2021 16/02/2021 Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου δέχθηκε τον Υπουργό Άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας Χαράλαμπο Πετρίδη, ο οποίος την ενημέρωσε για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Ο κύριος Πετρίδης ευχαρίστησε την κυρία Σακελλαροπούλου για την αμέριστη στήριξη της Ελλάδας στις προσπάθειες για εξεύρεση βιώσιμης και λειτουργικής λύσης του Κυπριακού Ζητήματος. Από την πλευρά της, η Πρόεδρος...
16 Φεβρουαρίου, 2021 - 16:31
Τελευταία ενημέρωση: 16/02/2021 - 16:36

Το Κυπριακό στο επίκεντρο συνάντησης στο Προεδρικό Μέγαρο

Διαδώστε:
Το Κυπριακό στο επίκεντρο συνάντησης στο Προεδρικό Μέγαρο

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου δέχθηκε τον Υπουργό Άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας Χαράλαμπο Πετρίδη, ο οποίος την ενημέρωσε για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό.

Ο κύριος Πετρίδης ευχαρίστησε την κυρία Σακελλαροπούλου για την αμέριστη στήριξη της Ελλάδας στις προσπάθειες για εξεύρεση βιώσιμης και λειτουργικής λύσης του Κυπριακού Ζητήματος.

Από την πλευρά της, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας επαναβεβαίωσε τη σταθερή προσήλωση της Ελλάδας στις σχετικές αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, καθώς και στο ευρωπαϊκό κεκτημένο. Αυτό είναι, όπως επισήμανε, το μόνο συμπεφωνημένο και δεσμευτικό πλαίσιο επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, με στόχο τη λύση στη βάση μιας Διζωνικής, Δικοινοτικής Ομοσπονδίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων